Score

Maden blev vurderet i 4 kategorier. Hver dommer havde mulighed for fordeling af point, således:

Smag: 0 - 30 point
Udseende: 0 - 10 point
Bonus - Bornholm: 0 - 10 point
Etikette: 0 - 10 point

Altså en samlet score på max 60 point. Her kan du læse mere om hvad de forskellige kategorier indebærer.


Årets MysteryBox

2017 Mystery Box - sol over gudhjem 2017 - Kalvebrisler af Dansk Kalv fra Danish Crown, Dansk Sorthummer fra Storebælt - Fiskerikajen, Vagtelæg fra Ø-Grønt, Trefold fra Arla Unika


Boxen bestod i år af:

Kalvebrisler af Dansk Kalv fra Danish Crown
Dansk Sorthummer fra Storebælt - Fiskerikajen
Vagtelæg fra Ø-Grønt
Trefold fra Arla Unika

Krav

Forretten skal laves ud fra mystery boxen, samt ud fra den store råvarebuffet.
Forretten skal anrettes på Sol over Gudhjems keramiktallerken fra oh oak


Det hemmelige element

Årets hemmelige element til brug i hovedretten var:

Hallegårds skinke

Krav

Hovedretten skal indeholde det hemmelige element.
Hovedretten skal anrettes på udvalgt tallerken fra Pillivuyt.

Dennis Juhl Jensen

Forret

1. ret

- Stegt kalvebrissel, syltede nye løg med sennepskorn og tefold og vagtelæg
- Svampe boullion, dansk sorthummer, hvide asparges og grillet smør

Hovedret

2. ret

- Stegt bornholmergris, cremede ærter og sauce med kryddersnaps
- Fallafel-vaffel med hengemte sager og blåskimmel


Casper Stuhr Sobczyk

Forret

1. ret

- Hummer med ærter francaise
- Ærte-perrods-boullion
- Gratineret brisler
- Smilende vagtelæg og urter fra øen

Hovedret

2. ret

- Svineskank, ramsløg, foie gras
- Ost og foie gras
- Brændt asparges
- Snaps på brændt asparges til cocktail
- Hybenrose-æble-gelé og ramsløg fra sidste års Bornholm
- Blanquette på røget og brunet asparges-smør


Kamilla Seidler

Forret

1. ret

- Sorthummer-ceviche på grønne jordbær
- Stegte brisler
- Cremet Trefold og vagtelæg-crème

Hovedret

2. ret

- Karameliseret svineskank
- Nye kartofler parfumeret med Danablue
- Sprød svær og løvstikke dryppet med hyldeblomstsnaps


Henrik Jyrk

Forret

1. ret

- Grillede brisler og hummer
- Løg emulsion lavet på vagtelæg
- Urter fra Kadeaus Have
- Tosasu

Hovedret

2. ret

- Bornholmsk svineskank charsiu-style
- XO-sauce lavet på smokey hock snaps og æblemost
- Nye kartofler og crème på blå ost





Language / Sprog

Find os på Facebook & Instagram!

Kontakt

Marschall Food Event logo - transperant
Danish site

Danish

English site

English

German site

Deutsch


Instagram

Instagram: brug #SolOverGudhjem2017

Marshall Food Event
+45 21 61 54 76
info@sogk.dk

Mere...