
Hovedret
Pocheret torsk i smør og bacon
Syltede æbler (syltet Bornholmsk most og Bornholmsk honning)
Jordskokker tilberedt i smør og vin
Skummet sauce på brunet smør og Bornholmsk sennep

Dessert
Parfait hvid chokolade og yoghurt (Arla Unika 14 + Zéphyr)
Indlæg af sorbeter (en surprice) bestående af havtorn og passionsfrugt (modne fra Høstet) sprayet med hvid chokolade (Zéphyr)
Bund på havrekiks fra Bornholm
Tvild på Bornholmsk honning
Havtorncreme (modne fra Høstet)
Passionsfrugt-sirup (lys sirup, Dansukker)
Gele på havtorn og mandarin (modne fra Høstet)
Yoghurt sorbet m. krystalliseret hvid chokolade og havtornblad-te (Arla Unika 14, Zéphyr, Høstet)
Havtorn-creme (modne fra Høstet)
Figenolie
Havtornperler (modne fra Høstet)
Mandelkage m. honning fra Bornholm og karamelchokolade (Zéphyr)
Kværn: rugbrød fra Bornholm og tørret appelsinskal
