Dommere til Kokkekonkurrencen
Endelig kan vi løfte sløret for årets line up af kulinariske gladiatorer, der griber til knive og gryder på havnen i Gudhjem.

Andreas T. Møller fra Møntergade, den forsvarende vinder, der i år vil opleve at dyste foran et publikum. Bliver han heppet til sin anden sejr?

Nick Curtin, den amerikanske køkkenchef fra et-stjernede restaurant Alouette på Amager. En ægte stjernekok.

Torsten Vildgaard. Garvet som få og med en baggrund fra både Noma og Studio. Torsten var i øvrigt med i den første udgave af Sol Over Gudhjem i 2009 – løber han med den i år?

David Fischer. Østerbros ukronede pasta-konge og mester i det italienske køkken, men også med erfaring fra trestjernede La Pergola i Rom. Stod den på Cacio e pepe i Gudhjem d. 25 Juni var der nok ingen tvivl.
Vi glæder os bare.
TV2 Bornholm har lavet et lille indslag om kokkene – se det her
Dommerne til Dessertkonkurrencen
Dessertkonkurrencen bliver noget særligt i år.
Vi har allerede præsenteret deltagerne på de tre hold, og hvad gør man lige, når sådan nogen chefer skal bedømmes?
Man indkalder bare endnu et vinderhold!
Mød vores fire dommere i dessertkonkurrencen:
Brian Mark Hansen
Vinder af Bocuse d’Or Europa i 2022, dobbelt vinder af dessertkonkurrencen og køkkenchef på legendariske Søllerød Kro.
Lisbeth Jacobsen
Stod i mere end 20 år ved roret på Michelin-restauranten Restaurationen i København og blev i 2018 den første kvinde til at vinde Kokkenes Kok.
Morten Heiberg
Stor dansk dessertpersonlighed og produktudvikler. Grundlægger af Heibergs Dessertcirkus og dommer i adskillige dessertkonkurrencer og tv-programmer.
Per Thøstesen
Et af landets vel nok største koryfæer, udlært under Poul Bocuse og indehaver af Bistro Boheme i København. Vinder af Kokkenes Kok 2015.