Home Desserten

Desserten

Vi har nu lanceret både deltagere og dommere. Nu kan vi så løfte sløret for, hvilke lækkerier de fire deltagere skal benytte sig af ved desserten.

Her er råvarerne til desserten i Rising Star 2021.

Unika 30 – kefirfermenteret økologisk fløde fra Arla Unika, økologisk durum mel fra Bornholms Valsemølle, alteco espressobønner fra Lavazza Group, chokolade fra Cacao Barry, økologisk sukker fra Dansukker og økologiske æg fra Frostegaard i Åkirkeby.

Kefirfermenteret økologisk fløde fra Arla Unika.
Læs mere her
Økologisk durum mel fra Bornholms Valsemølle.
Læs mere her
Alteco espressobønner fra Lavazza Group.
Læs mere her
Chokolade fra Cacao Barry.
Læs mere her
Økologisk sukker fra Dansukker.
Læs mere her
Økologiske æg fra Frostegaard i Åkirkeby

Eigil Bundsgaard Jensen (Hotel Frederiksminde), Luca Alticozzi (Henne Kirkeby Kro), Amanda Peldrup Grønning (Restaurant Kanalen) og Kasper Klitten Byrsing (Restaurant Sletten) har derfor rig mulighed for at trylle lækkerier frem til de fire dommere. Til dessert konkurrencen skal de fire deltagere servere en valgfri is for dommerne. Her er kun det bedste godt nok, og derfor skal isen laves på en ismaskine fra Wilfa som kan lave hele halvanden liter is ad gangen.

Ismaskine fra Wilfa.
Læs mere her

Når de fire deltagere til Rising Star 2021 skal servere deres hovedretter og desserter, er der rig mulighed for at kreere delikate, smukke anretninger, for som en del af konkurrencen kan Eigil, Luca, Amanda og Kasper nemlig vælge imellem et bredt udvalg af tallerkner fra Bent Brandt. Bestikket dommerne benytter, er fra Kay Bojesen, og skal der tilsmages lidt ekstra, så drejes der på Crush Grinds smukke salt og peberkværne.

Bestik fra Kay Bojesen.
Læs mere her

Salt- og peberkværne fra Crunsh Grinds.
Læs mere her
Tallerkener fra Bent Brandt.
Læs mere her