Home Electrolux

Electrolux

Electrolux Professional leverer køkkenerne til Rising Star 2021

Kun det bedste er godt nok, når de fire deltagere til Rising Star skal dyste bag komfurerne til januar på Bornholm. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere Electrolux Professional DK som køkkenpartner til Rising Star.

Electrolux Professional er vant til at indrette storkøkkener med professionelt køkkenudstyr i både gourmetrestauranter og konkurrencekøkkener, så de fire deltagere får de bedste forudsætninger i deres køkkener til at levere madkvalitet på de allerhøjeste hylder under konkurrencen.

Køkkenerne til konkurrencen sættes op med en induktionskogeplade til hver deltager samt egen ovn og køle- og et fryseskab bagest i lokalet.

Skyline Premium ovnen er en del af en helt ny serie af ovne, der kombinerer smarte funktioner med brugervenlighed, så deltagerne får de bedste forudsætninger for at tilberede den type af mad, der skal til for at vinde Rising Star 2021.

Ecostore køl og Ecostor frys har en række intelligente funktioner, som sikrer de fire deltagere ensartet nedkøling af mad og på samme tid et lavere energiforbrug. Eigil, Luca, Amanda og Kasper vil også kunne fylde godt op, da der i Ecostore skabene kan være op til 50 liter mere sammenlignet med lignende køle- og fryseskabe på markedet.

Du kan læse mere om Electrolux Professiona her.