Home Kentaur

Kentaur

Kentaur klæder deltagere og dommere på ved Rising Star 2021

Kentaur har siden 2014 været partner ved Sol over Gudhjem, hvor den senere vinder af Bocuse d’Or Kenneth Toft Hansen vandt. Sidste sommer da Gabriel Hedlund endte øverst på skamlen, var det selvfølgelig også med en jakke fra Kentaur.

Dette gode samarbejde føres med over i Rising Star, hvor de unge talenter selvfølgelig også her skal have de bedste muligheder for at levere på et højt niveau. Når man skal lave mad på tid, og skal præstere sit ypperste i et køkken, er det nemlig vigtigt at have den helt rigtige påklædning som man kan bevæge sig behageligt og naturligt rundt i. Derfor er vi glade for at kunne fortælle at Kentaur, ligesom til Sol over Gudhjem, vil klæde de fire talenter og deltagere på til Rising Star med kokkejakker og forstykker.

Ligesom deltagerne vil de fire dommere og vært Mikkel Marschall også være klædt på i Kentaur-jakker.

Kokkejakker og forstykker fra Kentaur

Kentaur designer og producerer let arbejdsbeklædning til hele det europæiske marked og har over 30 års erfaring med at levere kokketøj af højeste kvalitet.

Husk at du kan følge de fire deltageres kamp på tv. Rising Star bliver produceret af TV2/Bornholm og efterfølgende vist på andre TV2 Regioner. Konkurrencen sendes i to dele den 23. og 24. januar 2021.