Home Klub 10

Klub 10

Klub 10 | I den gode sags tjeneste | Røde Kors

Sol over Gudhjem og Røde Kors – årets julegløgg og julekrydderi

Sol over Gudhjem er en del af Røde Kors, Klub 10 i 2020/2021 og har i den anledning udviklet årets julegløgg og julekrydderi i en særlig gaveæske. Overskuddet fra salget af gaveæsken går til Røde Kors. Du kan købe det online hos CrushGrind eller i Illum.

Julegløgg
Gaveæske
Kala stainless steel
+ organic glögg mix
(Røde Kors charity)
DKK 299,95
Køb den her
Julekrydderi
Gaveæske
Kala Stainless steel
+ organic spices
(Røde Kors charity)
DKK 299,95
Køb den her
Refill bag - Gløgg
Når man har lyst
til lidt mere
(Røde Kors charity)
DKK 49,00
Køb den her

 

Gaveæsken består af en pose med økologisk gløggkrydderi, en krydderikværn fra CrushGrind®, økologiske krydderier fra Mandala Organic samt opskrifter på både en kold og varm julegløgg.

Gløggkrydderierne består bl.a. af kanel, hibiscus og fyrreskud. Det giver en smuk pink gløgg, som fortjener at blive serveret i et flot glas. Når gløggen er klar til servering, kværner du den tilhørende krydderiblanding bestående af hindbærblade, citrontimian, hibiscus og rosenblomst over den varme gløgg. De æteriske olier i blandingen løfter oplevelsen af både duft og smag.

”Vi har haft Theis Brydegaard, vores vinder af Sol over Gudhjem fra 2009, med i køkkenet for at arbejde på denne her nytolkning af den klassiske gløgg, og vi er meget glade for resultatet. Vi er kommet frem til en lækker lyserød gløgg – frisk og krydret, som kan bruges både varm og kold. Fyrreskud, og hibiscus giver en frisk smag og den lyserøde farve, sammen med de mere klassiske gløggkrydderier der er med i mixet, runder det godt af. Når man til sidst kværner citrontimian og roser udover, breder der sig en fantastisk duft i hele køkkenet” siger Mikkel Marschall.

Giv dine gæster en gourmet oplevelse med denne anderledes og lækre gløgg – og glem ikke det friskkværnede krydderi på toppen.