Kokkenes Kok

En gang årligt uddeler Fonden Dansk Gastronomi en hæderspris – Kokkenes Kok – til den person eller institution, der har ydet en bemærkelsesværdig indsats for at fremme dansk gastronomi. Prisen offentliggøres til Sol over Gudhjem.

Mikkel Maarbjerg blev kåret som Kokkenes Kok 2016.

Dette års nominerede er: Bo Bech, Paul Cunningham, Jakob Mielcke.

Kokkenes Kok

Kokkenes Kok

Vindere af Kokkenes Kok:

  • 2016: Mikkel Maarbjerg
  • 2015: Per Thøstesen, Bistro Boheme
  • 2014: Torsten Vildgaard, Restaurant Studio
  • 2013: Claus Christensen, Restaurant Gammel Mønt
  • 2012: Jens Peter Kolbeck, Gastronomisk Konsulent
  • 2011: Rasmus Kofoed, Geranium
  • 2010: Restaurant Noma v/ Claus Meyer og René Redzepi
  • 2009: Bo Jacobsen, Restaurationen
  • 2008: René Redzepi, Restaurant Noma
  • 2007: Francis Cardenau, UMAMI og Le Sommelier
  • 2006: Erwin Lauterbach, Restaurant Saison
  • 2005: Michel Michaud, Ruths Hotel
  • 2004: Søren Gericke, Restaurant Grisobasovitz
  • 2003: Lars Nielsen, Restaurant Kommandanten