Følgende hovedelementer skal indgå i desserten:
- Alteco espressobønne fra Lavazza
- Unika 30 – Kefir fermenteret fløde fra Arla Unika
- Økologisk sukker fra Dansukker
- Min 1 slags chokolade fra Cacao Barry
- Durum mel fra Valsemøllen i Åkirkeby
- Økologiske Æg fra Frostegaard
Tilberedning og anretning:
- Desserten skal anrettes på udvalgt tallerken fra Bent Brandt
- Der skal laves is på dagen, på den udleverede ismaskine fra Wilfa.
- Der skal laves min et varmt/lunt element på desserten.
Andre elementer til desserten:
- På dagen skal der laves min. ét element med kaffe og Chokolade.
- Der skal indgå min. et element fra råvarebuffeten udover de nævnte elementer.
- De leverede varer, som er tilsendt, medbringer kokkene selv i forarbejdet form.
- Der vil kunne suppleres med varer på dagen.
- Der må gerne medbringes vilde urter.
- Er der et ønske om at bruge Texturas og lignende skal disse selv medbringes af kokkene.
