Home Konkurrenceregler – Dessert

Konkurrenceregler – Dessert

Følgende hovedelementer skal indgå i desserten:

  • Alteco espressobønne fra Lavazza
  • Unika 30 – Kefir fermenteret fløde fra Arla Unika
  • Økologisk sukker fra Dansukker   
  • Min 1 slags chokolade fra Cacao Barry
  • Durum mel fra Valsemøllen i Åkirkeby
  • Økologiske Æg fra Frostegaard  

Tilberedning og anretning:

  • Desserten skal anrettes på udvalgt tallerken fra Bent Brandt
  • Der skal laves is på dagen, på den udleverede ismaskine fra Wilfa.
  • Der skal laves min et varmt/lunt element på desserten.

Andre elementer til desserten:

  • På dagen skal der laves min. ét element med kaffe og Chokolade.
  • Der skal indgå min. et element fra råvarebuffeten udover de nævnte elementer.
  • De leverede varer, som er tilsendt, medbringer kokkene selv i forarbejdet form.
  • Der vil kunne suppleres med varer på dagen.  
  • Der må gerne medbringes vilde urter.
  • Er der et ønske om at bruge Texturas og lignende skal disse selv medbringes af kokkene.