Home Lavazza

Lavazza

Lavazza giver vinderen af Rising Star en helt unik præmie! Udover vinderchecken på hele 20.000 kr. og titlen som årets Rising Star, er der også en gastronomisk inspirationstur til Torino på højkant. Den exceptionelle tur til Norditaliens hovedstad sponsoreres af kaffeproducenten Lavazza, der har haft hovedsæde i netop Torino siden virksomhedens begyndelse i 1895.

Vinderen får et eksklusivt indblik i italiensk topgastronomi og en helt særlig deltagelse i Lavazza Gourmet Class Torino – en to dages tur til Norditalien, hvor vinderen får en unik mulighed for at opleve og suge til sig af gastronomisk viden. Vedkommende vil blive introduceret til italienske smagsoplevelser i særklasse og får inspiration til at integrere ingredienser på nye måder, der også kan bruges herhjemme. Lavazza Gourmet Class Torino vil også byde på rundvisning i kaffeproducentens hovedkvarter, hvor vinderen vil få mulighed for at opleve Innovations Center.

Her udvikles nye ideer og smage på både salte og søde tilberedninger med kaffe. Desserten til Rising Star skal indeholde kaffe fra netop Lavazza, og når de fire deltagere har afleveret retten, og den er blevet smagt på og bedømt, står kun én vinder tilbage. Hvem mon den endelige vinder bliver – Eigil, Luca, Amanda eller Kasper?