Home Nutella

Nutella

Nutella & bananfritter

Nutella
100 g ristet hasselnødder (uden hinde) (blendet til pure)
50 g mørk chokolade
50 g mælkechokolade
100 ml fløde
1/2 vanille stang
40 g smør
1 spsk. Sukker
Lidt salt

Knæk chokolde ud i små stykker i en skål
Varm fløde, sukker, salt og vanille op
Hæld den varme fløde over chokoladen og rør det sammen
Tilsæt så smør og rør godt sammen
Rør hasselnød puren i til sidst og hæld nutella’en på glas og stil på køl

Banan fritter
3 stk moden bananer
1 tsk- bagepulver
1-2 spsk. sukker
Lidt vand
Lidt salt
1-2 spsk. Mel

Dejen skal føles nice
Mos det hele godt sammen, dejen skal have konsistens som tyk pandekagedej
og frittere dem ved 160 grader til de er gylden brune og sprøde..