Home Sidste nyt

Sidste nyt

Sol over Gudhjem er en del af Røde Kors – Klub 10

Hvad er Røde Kors’ Klub 10
Hvert år udvælger Røde Kors ti stærke personligheder til Klub 10. Klub 10 består af kendte og entreprenante personligheder fra kultur- og/eller erhvervslivet, som de sætter sammen i et år. Gruppens opgave er at søsætte spændende, skæve eller inspirerende projekter, der kan generere penge til Røde Kors’ hjælpearbejde.

Læs mere

Gabriel Hedlund. Vinder af Sol over Gudhjem 2019

Sol over Gudhjem 2021
Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Læs mere

Rising Star

Kokkekonkurrence for unge, talentfulde kokke
Der findes konkurrencer for de etablerede kokke og køkkenchefer, der findes de helt fine elevkonkurrencer, men der mangler noget midt i mellem. Sol over Gudhjems Rising Star er en kokkekonkurrence for de dygtige danske kokke, der er på vej til at etablere sig i den danske kokkeelite. Tanken med Sol over Gudhjems Rising Star er at give talentfulde kokke fra hele landet en mulighed for at konkurrere mod hinanden og vise sig frem for branchen.

Læs mere