Home Produktprisen 2020

Opdatering: Produktprisen 2020 fortsætter – med finale i ændret format

Kære producenter

Sol over Gudhjems produktpris fortsætter!

Med regeringens nye udmeldinger må vi desværre aflyse Sol over Gudhjem den 20. juni, men Produktprisen 2020 fortsætter i ændret format.

Vi har forlænget tilmeldingsfristen for at deltage i dette års Sol over Gudhjems produktpris til 8. maj. Smagning af de indsendte produkter finder sted i slutningen af maj. Efter tilmeldingsfrist vil i modtage en mail om levering.

Finale i ændret format
Finalen vil i år blive afviklet som en virtuel smagning. Det kommer til foregå således at dommerne mødes og smager de produkter, der er gået i finalen. Vi filmer det og sender ud på Sol over Gudhjems Facebook, Instagram og LinkedIn. Ligeledes vises finalen på Coops sociale medier. Det gør vi kommer bredt med Produktprisfinalen. Det kan give jeres produkt en endnu længere rækkevidde end tidligere.

Det er gratis at deltage i Produktprisen 2020 – I skal blot indsende smagsprøver af jeres produkt.

Derfor ser vi frem til at i sender jeres produkter ind til os.

I må meget gerne prikke jeres venner, kollegaer eller andre samarbejdspartnere på skulderen og fortælle om Produktprisen.


Med Produktprisen 2020 hylder vi sammen med Coop landets bedste lokale varer inden for kategorierne Mad, Drikke og Konfekture.

Et ekspertpanel bestående af 6 dommere, heraf nogle af Danmarks førende kokke, tester og vurderer hvert enkelt indstillet produkt. Herefter udvælger de tre produkter i hver kategori, der går i finalen. Ud af de indsendte produkter i de tre nævnte kategorier udvælges de mest innovative produkter, der har et fremtidigt potentiale. Disse vil vi også gerne fremhæve, hvorfor vi har oprettet en innovationskategori. Man kan ikke tilmelde sig til denne kategori, men produkterne bliver udvalgt ud fra de indsendte produkter i de tre kategorier Mad, Drikke og Konfekture.

Konkurrencen løber af stablen lørdag den 20. juni 2020 på Gudhjem Havn på Bornholm i forbindelse med Sol over Gudhjem. På selve finaledagen vil seks dommere smage sig frem til vinderprodukterne foran et stort livepublikum.

Følg med her på siden, hvor vi vil offentliggøre, hvem der går videre til finalen, og hvem der er de endelige vindere af Produktprisen 2020 i hver kategori: Mad, Drikke, Konfekture samt Innovation.

Det får du, når du tilmelder dig Produktprisen
Test af dit produkt og skriftlig feedback fra de 6 dommere: Thomas Rode, Mikkel Maarbjerg, Simon Olesen, Francis Cardenau, Mads Battefeld, Hanna Schaldemose (Coop)

Det får du, hvis dit produkt går i finalen
*Omtale på Coops og Sol over Gudhjems hjemmesider og sociale medier
* Præsentation af dig og dit produkt samt taletid på Sol over Gudhjems scene

Det får du, hvis du vinder Produktprisen 2020

* Møde med Sol over Gudhjems ekspertpanel, der har kompetencer indenfor produktudvikling, branding og PR, vækst, salg og eksport

* Møde med Coop om muligheden for et eventuelt fremtidigt samarbejde

* Mulighed for at testsælge finaleproduktet i udvalgte Coop-butikker (Irma, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen eller Kvickly)

* Mulighed for at benytte Produktprisens vinderlogo i egen markedsføring

* Omtale på Coops og Sol over Gudhjems hjemmesider og sociale medier

* National og lokal pressemeddelelse

__________________________________________________

Coop Crowdfunding er afsender på en ny publikumspris. Det giver tilskuerne til Sol over Gudhjem mulighed for at vælge deres yndlingsprodukt. Via en app kan publikum vælge imellem de 12 finalister som man smager ved finalen af Sol over Gudhjems Produktpris. Vinderen af publikumsprisen findes umiddelbart efter finalen til Sol over Gudhjem og prisen overrækkes sammen med vinderne i de øvrige kategorier.

Tanken med denne pris er at give publikum en mulighed for også at have indflydelse på Sol over Gudhjems Produktpris. I samarbejde med Coop Crowdfunding uddeles der en publikumspris, hvor det er forbrugerne der vælger det produkt de synes bedst om.

__________________________________________________

General information om Produktprisen 2020
– Tilmelding skal ske online senest den 8. maj 2020.
– Finalisterne findes i slutningen af maj 2020 og offentliggøres kort efter her på siden. Finalisterne får direkte besked.
– Finalen vil i år blive afviklet som en virtuel smagning. Det kommer til foregå således at dommerne mødes og smager de produkter der er gået i finalen. Vi filmer dette og sender ud på Sol over Gudhjems facebook, instagram og LinkedIn, ligeledes vises finalen på Coops sociale medier. 

Krav til producent og produkter
– Du kan vælge at indstille ét produkt inden for hver af de tre kategorier Mad, Drikke og Konfekture
– Kun forarbejdede produkter kan indstilles til Produktprisen 2020
– Producenten skal være dansk og produktet skal have en dansk oprindelse
– Produktet skal have en lokal historie
– Producenten skal kunne levere 20 smagsprøver til smagning og fotografering i midten af maj 2020

– Producenten står selv for levering og transport af produkter

Har du spørgsmål, så skriv til: produktpris@sogk.dk

TILMELD DIT PRODUKT HER