Tilmelding til Sol over Gudhjems Produktpris

/ Tilmelding afsluttet / 

Med Produktprisen hylder vi landets bedste lokale varer inden for kategorierne Mad, Drikke og Konfekture. Prisen gives til en lokalt forankret producent, der har skabt et nyt innovativt produkt eller tænkt i nye baner i forhold til afsætningsmuligheder. Formålet med Produktprisen er at påskønne innovative løsninger i udviklingen af lokale produkter og være med til at synliggøre gode eksempler på, hvordan innovation og nytænkning kan betyde alverden for et produkt. 

Et ekspertpanel bestående af seks dommere, heraf nogle af Danmarks førende kokke, tester og vurderer hvert enkelt indstillet produkt. Herefter udvælger de tre produkter i hver kategori, der går i finalen, der løber af stablen til Sol over Gudhjem på Bornholm den 22. juni 2019. Dommerpanel er Thomas Rode, Mikkel Maarbjerg, Simon Olesen, Francis Cardenau, Mads Battefeld, Hanna Schaldemose (Coop)


Det får du, hvis dit produkt går i finalen

  • Omtale på Coops og Sol over Gudhjems hjemmesider og sociale medier
  • Præsentation af dig og dit produkt samt taletid på Sol over Gudhjems scene

Det får du, hvis du vinder Produktprisen 2019

  • Kontant præmie på 5.000 kr.
  • Møde med Sol over Gudhjems ekspertpanel, der har kompetencer indenfor produktudvikling, branding og PR, vækst, salg og eksport
  • Møde med Coop om muligheden for et eventuelt fremtidigt samarbejde
  • Mulighed for at testsælge finaleproduktet i udvalgte Coop-butikker (Irma, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen eller Kvickly)
  • Mulighed for at benytte Produktprisens vinderlogo i egen markedsføring
  • Omtale på Coops og Sol over Gudhjems hjemmesider og sociale medier
  • National og lokal pressemeddelelse

General information

Tilmelding skal ske online senest den 1. maj 2019. Finalisterne findes i slutningen af maj 2019 og offentliggøres kort efter her på siden. Finalisterne får direkte besked. Finalen finder sted til Sol over Gudhjem på Bornholm den 22. juni 2019.

Krav til producent og produkter

  • Du kan vælge at indstille ét produkt inden for hver af de tre kategorier Mad, Drikke og Konfekture
  • Kun forarbejdede produkter kan indstilles til Produktprisen 2019
  • Producenten skal være dansk og produktet skal have en dansk oprindelse
  • Produktet skal have en lokal historie
  • Producenten skal kunne levere 20 smagsprøver til smagning og fotografering i midten af maj 2019
  • Producenten skal kunne levere min. 200 smagsprøver til finalen den 22. juni 2019
  • Producenten eller en suppleant skal kunne deltage personligt ved finalen den 22. juni 2019
  • Producenten står selv for levering og transport af produkter