Home Rising Star

Rising Star

DELTAGERNE TIL SOL OVER GUDHJEMS RISING STAR 2021 ER FUNDET

JA TAK! Endelig kan spændingen udløses. Deltagerne til Rising Star, kokkekonkurrencen for unge danske talentfulde kokke, er fundet.

Der er tale om fire yderst talentfulde unge mennesker, der kommer fra flere steder af landet. De mangler blot det sidste skub for at etablere sig i den danske kokkeelite.Fælles for dem alle er, at de er ekstremt dygtige, og har bevidst at de kan begå sig i et køkken med fuld fart på, og kræver knivskarpe serveringer. Nu er det tid til at holde hovedet ekstra koldt, når de fire talenter skal i direkte duel på Bornholm i januar 2021.

De fire deltagere til Rising Star 2021 er (fra venstre til højre):
Luca Alticozzi – Henne Kirkeby Kro, Kasper Klitten Byrsing – Restaurant Sletten, Amanda Peldrup Grønning – Restaurant Kanalen, Eigil Bundsgaard Jensen – Hotel Frederiksminde

Foto: Henrik Freek

Deltagerne dyster ikke blot om titlen, æren og håneretten. Til vinderen er der en check på 20.000 kr. og oven i hatten modtager vinderen af Rising Star også en gastronomisk inspirationstur til Torino, hvor der om hvert gadehjørne ligger en ny madoplevelse og venter. Den helt exceptionelle tur til Piemontes hovedstad doneres af kaffeproducenten Lavazza, der har haft hovedsæde i netop Torino siden virksomhedens begyndelse i 1895. Lavazza er også en af hovedsponsorerne til Rising Star.

Hos Lavazza værdsætter vi passion og innovation. Det afspejler sig blandt andet i vores løbende samarbejde med anerkendte kokke fra hele verden, hvor vi sammen udforsker nye måder at tænke gastronomi på. Et vigtigt element for dette er udvikling af de unge kokketalenter, og vi er derfor stolte over, at Lavazza nu også kan være med til at inspirere og støtte Danmarks næste generation af stjernekokke. Vinderen af Rising Star får en ekstraordinær oplevelse med Lavazza Gourmet Class i Torino, hvor man bliver introduceret til italienske smagsoplevelser i særklasse og får inspiration til at integrere ingredienser på nye måder. Vi håber på, at vinderen kan tage en masse inspiration med hjem” siger Peter Falk, administrerende direktør hos Lavazza Danmark.

Konceptet i Rising Star er som man kender det i Sol over Gudhjem: Der skal i de allerbedste råvarer, og dommerne, der skal bedømme de unge talenters madlavning, kommer fra den absolut øverste hylde. Den første dommer er allerede på plads. Nemlig Gabriel Hedlund – vinder af Sol over Gudhjem 2019.

Hele Danmark kan følge de fire deltageres hæsblæsende kamp bag komfurerne, da Rising Star bliver produceret af TV2/Bornholm og vist efterfølgende på andre TV2 regioner.

Du kan hente billeder af deltagerne her


Hovedsponsor