Home Signaturbrød – Sol over Gudhjem

Signaturbrød – Sol over Gudhjem

Pionererne

bag Sol over

Gudhjem

Det nye signaturbrød er skabt i samarbejde med brødrene Mikkel & Mads Marschall, der står bag Danmarks største kokkekonkurrence, ’Sol over Gudhjem’. Hvert år dyster Danmarks bedste kokke med lokale ingredienser på havnen i Gudhjem på Bornholm. Mikkel er uddannet kok og har arbejdet på Kadeau, formel B, Søllerød Kro og deltaget i mange kokkekonkurrencer. Mads har tidligere været generelsekretær i det danske Bocuse d’Or-akademi, det uofficielle verdensmesterskab i kokkekunst.

Bagt med

bornholmske

rapskim

Vores nye Signaturbrød, Sol over Gudhjem, er som det første rugbrød i Danmark, bagt med bornholmske rapskim. Det giver brødet sin egen skønne, karakteristiske smag og et godt bid. Rapskim har et højt indhold af umættede fedtsyrer, omega-6-fedtsyrer og omega-3-fedtsyrer, som medvirker til at gøre det nye Signaturbrød ekstra saftigt og lækkert.

Hvert brød

sin smag

Med det nye Signaturbrød har Schulstad nu udviklet tre forskellige brød. Hvert brød har sin egen gode smag fra helt særlige ingredienser. Signaturbrødet Sol Over Gudhjem er bagt med hele bornholmske rapskim, mens Signaturbrødet Restaurant Gilleleje Havn er fyldt med puffede durumkerner, og Signaturbrødet Bryghuset Møn er bagt med maltede rugkerner.

Skabt sammen

med lokale

pionerer

Signaturbrødserien er en hyldest til det lokale, til pionerånden og til den gode smag af Danmark. Vores grundlægger Viggo Schulstad var selv en lokal pioner i sit lille bageri tilbage i 1880, og i dag lever hans pionerånd videre, når vi udvikler nye og smagfulde brød.