Produktionsprisen_2018

Produktprisen 2018

Med Produktprisen 2018 hylder vi landets bedste lokale varer inden for kategorierne Mad, Drikke og Konfekture. Et ekspertpanel bestående af 6 dommere, heraf nogle af Danmarks førende kokke, tester og vurderer hvert enkelt indstillet produkt. Herefter udvælger de tre produkter i hver kategori, der går i finalen, der løber af stablen lørdag den 23. juni 2018 på Gudhjem Havn på Bornholm i forbindelse med Sol over Gudhjem.

Formålet med “Produktprisen 2018” er at påskønne innovative løsninger i udviklingen af lokale produkter indenfor mad og drikke, samt at være med til at synliggøre gode eksempler på hvordan innovation og nytænkning kan betyde alverden for et produkt, der er produceret lokalt. Prisen gives til en lokalt forankret producent, der har skabt et nyt innovativt produkt eller tænkt i nye baner i forhold til afsætningsmuligheder.

Dommerpanel

  • Thomas Rode (kok)
  • Trine Hahnemann (kogebogsforfatter)
  • Simon Olesen (sommelier)
  • Repræsentant fra Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen
  • Mikkel Maarbjerg (kok)
  • Francis Cardenau (kok)

Det får du, hvis dit produkt går i finalen

  • Omtale på SuperBrugsens, Kvicklys og Sol over Gudhjems hjemmesider og sociale medier
  • Præsentation af dig og dit produkt samt taletid på Sol over Gudhjems scene

Det får du, hvis du vinder Produktprisen 2018

  • Kontant præmie på 5.000 kr.
  • Møde med Coop om fremadrettet samarbejde
  • Mulighed for at testsælge finaleproduktet i tre lokale Coop-butikker (SuperBrugsen, DagliBrugsen eller Kvickly)
  • Mulighed for at benytte Produktprisens vinderlogo i egen markedsføring
  • Omtale på SuperBrugsens, Kvicklys og Sol over Gudhjems hjemmesider og sociale medier